20.10.2013

Nytt fra styret 2 - oktober

Parkering
Det er flere biler parkert ute enn tidligere. Husk at alle beboere kan benytte alle parkeringsplasser uavhengig av hvilket hus man bor i. Er det fullt ved huset ditt, er det mer enn nok av plasser og det er ikke nødvendig å parkere på gresset. Når du parkerer husk å kjøre helt inn til kanten. Er det likevel trangt ute i veien, finn en annen parkeringsplass. Ta en sjekk etter at du har parkert. De siste par ukene har det gjentatte ganger stått parkert biler som sperrer for inn- og utkjøring av store biler. En god huskeregel er at brannbil og søppelbil alltid skal frem.


Den siste tiden har vi også hatt problemer på dagtid med uvedkommende biler på plassene våre. Styret følger opp og varsler bileiere om borttauing ved gjentakelse. Dersom dere har besøk over lengre tid eller har besøk på dagtid, er det fint om dere ber gjestene deres legge en lapp i frontruta: «Er på besøk hos…..», så slipper vi ubehagelige situasjoner med bileiere som har rett til å parkere hos oss.

Løv og renner
Alle må holde sluk på terrassen frie for skitt, spesielt viktig er det nå på høsten med stort løvfall. Med tette renner, finner vannet andre veier å gå.

Mating av fugler og dyr
I følge ordensreglene er det ikke lov å legge ut fuglemat på terrassene. Vi ber også om at det ikke legges ut mat til fugler og dyr på fellesarealene. Dessverre tiltrekker det seg andre dyr og fugler enn de maten er ment for, blant annet leter skjæra etter mat på bakken og liker brød.

Kontroll av takene
Vi har hatt kontroll av takene og i det store og hele er takene i god stand. Vi skal følge opp et strakstiltak og har planer for fremtidige tiltak. Hele tilstandsrapporten kan leses her.

Containere i forbindelse med dugnaden
Det blir satt ut containere til hageavfall i forbindelse med dugnaden. Vi ber om at ikke noe annet avfall legges i disse. Vi betaler for å tømme hageavfall og ikke noe annet.

Sykler under trappa
Det er ikke forbudt å plassere saker og ting under trappa i inngangspartiet. Til tider er det imidlertid veldig fullt under trappen av sykler. Det blir ikke vasket og det er ikke plass til å plassere noe annet der dersom noen har behov for det. Vi ber om at ordensreglene følges og at sykler plasseres i garasjen. For å sikre syklene i garasjen er det mulig å montere en bolt i veggen som syklene kan låses til. Noen velger også ha syklene i bodene. Vi minner om at vi har utbedret alle garasjene mot tyveri. Vi har forståelse for at barn setter fra seg sine små sykler under trappa.
Hilsen styret