15.10.2013

Nytt fra styret oktober

Tynning og rydding i skogsområdet
Gartneren er nå ferdig med tynningen av skogsområdet vårt opp mot nabogrensen. Vi har fått mer lys og lufting inn mot husene. Undertegnede og leder av dugnadsgruppa, Erik Arnesen, brukte mandagen til å sage opp de felte trærne og buskene. Videre grovryddet vi hele området og samlet grener og trestammer i hauger. Da blir det lettere å få kappet opp grenene under dugnaden.

Det er fint om beboerne nå tar en time eller to før dugnadsdagene 2. og 5. november og samler sammen grener og kvister. Mye rydding gjenstår og det er mer enn nok å gjøre på de to dugnadsdagene for å komme i mål.

De av beboerne som ønsker å benytte trestokkene til ved, kan bare å forsyne seg: Først til mølla!

Graving på Gaustadjordet
Infratek er kommet godt i gang med gravingen av høyspentledningen. Vi har fått informasjon om arbeidet skal være ferdig i løpet av neste uke.

Midlertidig barnehage og fortau
Det pågår arbeid ved de to gule husene nede ved innkjøringen. Her skal det være midlertidig barnehage fordi barnehagen ovenfor Hus E skal moderniseres. I den forbindelse har vi tatt opp igjen prosessen med fortau langs Sognsvannsveien. Fremdeles venter kommunen med dette inntil de får melding om evt. utbygging på andre siden av veien.
Hilsen
styreleder Ivar Moen