18.09.2013

Service gass og tenning av peisen

Det blir service på gasspeisene og øvrig gassanlegg 28.-29. og 31. oktober. Vi følger samme opplegg som i fjor med ferdige oppsatte tider. Beboerne har selv ansvar for å bytte med andre i huset dersom oppsatt tid ikke passer. Nytt i år er at gassforbruket blir lest av samtidig som servicen.


Hva om du ikke er hjemme?
  1. Dersom du er fortrolig med å levere fra deg nøkkel, er det fint om du avtaler med en nabo. Servicen går som planlagt.
  2. Dersom du ikke ønsker å gi fra deg nøkkel, gir du beskjed til styrerepresentanten i huset ditt. I år som i fjor planlegger vi en dags service på et senere tidspunkt. Dersom du er hjemme nå, leser du av gassmåleren før du reiser og leverer til styrerepresentanten i huset ditt.
Tenning av peisen
Som vi har formidlet tidligere, slukket pilotflammen i peisene ettersom anlegget gikk tomt for gass. Under finner du en forklaring på hvordan få flammen i gang igjen. Dersom det viser seg å være vanskelig, kan det skyldes at selve tenneren må skiftes. Skifting av tenner ved behov er en del av den årlige servicen.