02.09.2013

Nytt innbruddsforsøk i hus D

Tidlig i høst ble en sykkel stjålet fra hus C og noen uker senere ble vinterdekk og diverse verktøy stjålet fra hus D. Vi trodde at innbruddet i hus C skyldtes at noen hadde kommet seg inn mens garasjeporten var åpen.


Ved nærmere undersøkelse fant vi ut at det hadde vært innbrudd. Tyvene hadde rett og slett vippet garasjeporten ut av sporet sitt og kommet seg inn. Ved innbruddet i hus D brøt tyvene opp døren i garasjeporten.

Alle garasjeportene har etter disse hendelsene litt utbedret for å forebygge nye innbrudd. Norport har forsterket sikerhetslista ved døra og det er sveiset inn et sikkerhetsjern i overkant av porten slik at den ikke kan vippes opp og ut av sporet sitt. I helgen kom tyvene tilbake til hus D, men de lyktes heldigvis ikke å komme inn. Døra er imidlertid ødelagt og vanskelig å låse. Døra repareres i morgen 24. september. Vår teori er at de samme tyvene har kommet tilbake, de vet antakelig hva de er ute etter. Heldigvis lyktes de denne gangen ikke.

Dersom dere observerer noe uregelmessig, for eksempel fremmede biler som oppfører seg unormalt, gi beskjed til styreleder eller styrerepresentanten i huset ditt. Får dere tatt et bilnummer er det flott. Tyveriene er anmeldt både av styreleder og de beboere som er rammet.