04.09.2023

 

Ad ekstraordinært årsmøte og sisternesaken

 I forslag til vedtak til ekstraordinært årsmøte vises det til en rammeavtale. Interesserte kan lese denne her.

 Noen tilleggsopplysninger

Utvendig sisterne Geberit Monolith 2F kan også leveres i sort. Denne er imidlertid noe dyrere enn den hvite: kr 23.375 inkl. mva.

 Innvendig sisterne Tece NRF 6122374 kan leveres med enten hvit eller forkrommet betjeningsknapp. Det er ingen forskjell i pris.

 Ved montering av innvendig sisterne må det legges nye fliser. Opprinnelige fliser produseres ikke lenger, men sameiet har funnet og kjøper inn fliser som er mest mulig like.

Ved montering av innvendig sisterne må fire flisrader fjernes. På et lite bad kan det være nødvendig å demontere/remontere servantinnredningen for å få dette til, noe som medfører ekstraarbeid. Ved slikt ekstraarbeid påløper i tillegg en kostnad på kr. 3.100 inkl. mva.

 Alle variantene vil fremgå av et skjema for valg av sisterner. Skjemaet sendes alle sameierne dersom det blir vedtak om utskifting. Skjemaet vil også bli lagt ut på hjemmesiden i forkant av ekstraordinært årsmøte.

Styrets forslag/tilbud for utskifting av opprinnelige sisterner er laget for å gjøre det så enkelt og rimelig for seksjonseierne som mulig.

 Den enkelte seksjonseier kan eventuelt velge å kjøpe inn fliser på egen hånd i forkant av utskiftingen eller stå for hele sisterne-utskiftingen på egen hånd. Sisternene må være skiftet ut før årsskiftet 2023/24 med SINTEF-godkjente og lekkasjesikrede sisterner og dokumentasjon må være sendt styreleder. Dette for at sameiet som helhet skal kunne dokumentere redusert lekkasjefare.