17.10.2018

Nytt fra Guastadtunet boligsameie

Det har vært hektisk i Gaustadtunet boligsameie den siste tiden. Alle toalettsisterner er kontrollert og blandeventiler er skiftet i leilighetene i 4. etasje og i midtleilighetene. Vi har også fått nye samarbeidspartnere.

Kontrollert av toalettsisterner

Alle toalettsisterner er nå kontrollert etter oppsatt plan. Det ble ikke funnet noen nye lekkasjer, men det kan lett oppstå. Dersom du mistenker lekkasje fra toalettsisternen(e) dine, skriv en melding inn i vaktmesterboken som ligger i mellomgangen på vei inn i garasjen. Gi også beskjed til styremedlemmet i ditt hus. Vi gjennomfører ny kontroll om ca 6 måneder.


Skifte av blandeventiler

Denne uken har det blitt montert nye blandeventiler og stoppventiler (magnetventiler) på varmtvannsberederne i midtleilighetene og i leilighetene i 4. etasje, tilsammen 22 leiligheter. Disse leilighetene har varmtvannsbereder på kjøkkenet og er spesielt utsatt ved vannskade, da det ikke er sluk i kjøkkenet.

Vi har hatt god dialog med vår forsikringspartner Gjensidige forsikring underveis og rapportert om utbedringen. Vi har fått svært positiv tilbakemelding fra Gjensidige om de forebyggende tiltak vi har utført.

For de som har fått nye blande- og magnetventiler, gjør vi oppmerksom på at  alle må unngå vannsøl i kjøkkenskapet fordi føleren til magnetventilen er avsluttet i bakkant av kjøkkenskapet. Dette er gjort for å fange opp eventuelle vannlekkasjer fra andre vannrør. Ved vannlekkasjer gir magnetventilen en pipelyd.


Nye samarbeidspartnere

Ny renholder: Vår renholder Svein Ørjasæter har dessverre sagt opp avtalen om fast renhold i sameiet. Fra og med oktober har vår vaktmester Odd Øystein Leinum og hans familie tatt over renholdet i sameiet. Renholdet blir fra nå av fortrinnsvis utført på torsdager.

Service av garasjeportene:
Fra oktober har vi inngått avtale med ny samarbeidspartner på garasjeportene våre: Port Øst AS v/ daglig leder Thore Lerfaldet. Selskapet har lovt oss god serviceberedskap.


Med vennlig hilsen
Styret