17.04.2015

Årsmøte avholdt - vi takker for godt oppmøte!


35 seksjoner var representert. Det ble fullt i salen, nye stoler kom på plass og årsmøtet startet bare noen få minutter over 18.00. Som tidligere ledet styreleder Ivar oss gjennom årsmøtet og den formelle delen av møtet ble avsluttet kl. 19.50.


Sittende styre fra venstre: Tone Venjar, Kristi Hjelle, Hellen Rønbeck, Ivar Moen, Morten Poulsson (forretningsfører) og Elisabeth Giil
Det ble diskusjon rundt forslag til ending av ordensregel om sykkelparkering. Styret vurderer muligheter og kommer tilbake med alternativ løsning.

Styret ønsker nye styremedlemmer velkommen og takker Elisabeth og Tone som nå går av som styremedlemmer. Elisabeth fortsetter i en periode til som varamedlem.

De nye styremedlemmene er:

Liv Hertzenberg, Hus D Velges for 2 år (2015 -2017)
Kjell Garnes, Hus E Velges for 2 år (2015 -2017)

 



 

















Beboermøte
Beboermøtet tok opp aktiviteter fremover: garasjevask, dugnad, klipping av jordet og minnet beboerne om at det er helt greit å tenke på hvordan vi parkerer bilene. Parker på skrå og kjør helt inn til kanten.

Ordet var fritt og noen saker som ble tatt opp var helikopterstøy og mulighet for å se om flyvere overholder de direktiver de skal følge, ønske om beboerfest, utvidelse av trivselsgruppa (Elisabeth meldte seg til denne) og annet beboerne hadde på hjertet.

Styret takker for godt oppmøte og nyttige diskusjoner.

Vi ser fram til en fin vår på Gaustadtunet!