21.08.2013

Vel overstått sommer

Håper alle har hatt en fin sommer! Høsten nærmer seg, vi håper været holder til festen vår 29. august!
Her på Gaustadtunet har sommeren gått fint. Styreleder har hatt jevnlig kontakt med vaktmesteren og gartneren har vært i virksomhet i hele sommer med klipping, planting av to trær, ugressbehandling og gjødsling. Taggingen er fjernet ved strømkiosken og snart blir lyktestolpene som er rygget på rettet opp.


Get
Get har lenge vært et problem for oss i Gaustadtunet. Allerede i januar tok styret den første kontakten og senere har også beboere kontaktet Get på grunn av problemer med Internett og tv-signal. I sommer har dårlige signaler fra Get vært et tilbakevendende problem. Get er nå sikre på at problemet er oppklart. En koblingsboks ved hovedledningen utenfor området vårt var defekt. Alt ble rettet opp og kontrollert sist søndag.Dersom dere skulle oppleve problemer, skal dere kontakte kundeservice hos Get.

Tennflammen i gasspeisene har sluknet - ingen fare for lekkasje!
I sommer gikk gassanlegget vårt tomt for gass og tennflammen i gasspeisene sluknet. Gass er fyllt opp igjen. Det er ingen fare for gasslekkasje. I permen "Min bolig" som skulle ha fulgt med leiligheten, finnes en veiledning for å få tennflammen i gang igjen. Denne kan være vanskelig å forstå og styret vil derfor komme tilbake med en enklere bruksanvisning (etter 4. september) og styremedlemmene vil bistå beboerne.




Rusk og avfall i rennene
Vi minner om at alle - og spesielt 4. etasjene - må holde rennene og avløpshullet på terrassen fri for rusk, løv og avfall. Nå tetter det seg og vannet finner andre veier ut av rennene.