13.04.2013

Årsmøte og beboermøte 2013

Sameiermøtet 2013 ble avholdt i Forvalterboligen på Gaustad torsdag 11. april - i rekordfart. Styreleder Ivar Moen ledet møtet med stø hånd og 60% av beboerne var representert enten ved fremmøte eller ved fullmakt.


En time etter at styreleder Ivar Moen åpnet møtet, ble sameiermøtet avsluttet og nytt styre var valgt. To styremedlemmer og et varamedlem ble gjenvalgt. Det nye styret består av styreleder Ivar Moen og styremedlemmer Helen Rønbeck, Elisabeth Giil, Kristi Hjelle og Tone Venjar. Brynjulf Marcussen ble gjenvalgt som varamedlem.

Styret har hatt mange oppgaver i 2012 og har spesielt satset på HMS-arbeid, vedlikeholdsplan, økonomi, reforhandling av avtaler og informasjon til beboerne. Sameiermøtet berømmet styrets arbeid i 2012.

Fra venstre: Vegard Juland (varamedlem), Tone Venjar (styremedlem), Kristi Hjelle (styremedlem), Helen Rønbeck (styremedlem), Ivar Moen (styreleder), Elisabeth Giil (styremedlem) og Morten Poulsson (forretningsfører). Brynjulf Marcussen (varamedlem) var ikke til stede.
Tradisjonen tro ble det avholdt beboermøte umiddelbart etter sameiermøtet. Nye beboere ble ønsket velkommen til Gaustadtunet boligsameie og det ble informert om vedlikeholdsplan og arbeid med hjemmesiden. Beboerne ble også informert om feiing av uteområde og garasjer og dugnad våren 2013.

Nytt av året er ny dugnadsgruppe og trivselsgruppe. Erik Arnesen er leder av dugnadsgruppen og informerte om gruppens arbeid. Gruppen vil organisere dugnader og håper på godt oppmøte på dugnadene 13. og 14. mai. Den nye trivselsgruppen med leder Vegard Juland vil sørge for å ivareta det sosiale miljøet på Gaustadtunet. Vi håper alle tar godt i mot henvendelser fra gruppene.

Den gode stemningen på sameiermøtet og beboermøtet lover godt for et fint 2013.


Elisabeth Giil
Bilde Helge Kjøllesdal