16.08.2024

 

Peisservice 9. - 12. september 2024

 Som dere sikkert har sett, er det nå satt opp lister for peisservice høsten 2024 på oppslagstavlene i alle hus. Denne gangen har vi en ny leverandør, RMB. Kontrollen skal gjennomføres på 4 dager og det er viktig at RMB får tilgang til alle seksjonene.

Hvis det oppsatte tidspunktet ikke passer, kan dere enten bytte innbyrdes eller levere nøkkel til en annen i huset. HUSK å notere endringer på skjemaet. Ved manglende tilgang til leiligheten, vil man til orientering bli belastet et gebyr.

Styret regner med at gjennomføringen, som vanlig, vil gå meget bra!

15.08.2024

 

Gaustadtunet Boligsameie på Google Maps

 Kurt Evert Stenbakk har vandret rundt i området og Gaustadtunet Boligsameie har til orientering mottatt følgende epost:

«Jeg gikk forbi det flotte boligsameiet dere har fredag 12. juli. Tok noen bilder utenfor sameiet og har i dag presentert disse på min blogg, se https://kurtevert.blogspot.com/2024/07/sognsvannsbekken-og-gaustadtunet.html.

 Har ellers registrert Gaustadtunet sameie på karttjenesten til Google Maps, se  https://maps.app.goo.gl/AFMf5UtzRSGP6nbJ8. Det betyr nå at dere eller hvem som helst andre kan legge til bilder, skryte av eller skrive anmeldelse av sameiet. Og det blir selvsagt framover lett å lenke opp til kart og bilder fra strøket.

Bor selv på Solvang, avd. 1 og har gått mange ganger forbi sameiet og håper dere liker at jeg skryter litt av dere.»